TRUPORE E FRYRË PLUMETI

Trupore e fryrë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata. Mbërthim me kopsa në bust dhe me susta në pjesën e poshtme. Detaj me rrudha dhe plumeti. Finiturë me llastiqe.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

E bardhë e thyer | 4805/557

1.990 ALL

Zgjidh masën

  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë