PANTALLONA TË HOLLA ME KOPSA

Pantallona me punim llastiku me bel elastik dhe aplikim kopsash. Xhepa tip pllakë të përparmë.

1.290 ALL

Ngjyra Ngjyrë deveje mesatare | 5431/519

Zgjidh masën

  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë