PANTALLONA STAMPIME TË GJELBRA

Pantallona të pushta me qemer elastik dhe lidhëse të rregullueshme përpara. Xhepa të përparmë me aplikim etikete. Palë me finiturë llastiku.

1.290 ALL

Ngjyra Kaki e çelët | 1880/515

Zgjidh masën

  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë