KËMISHA | TRUPORE | FUSTANE

Nuk u gjet asnjë produkt
Provo të heqësh ndonjë filtër

KËMISHA | TRUPORE | FUSTANE

Bluzat tona për bebet e porsalindura marrin inspirimin nga stilet klasike por janë më të përshtatshme në formë, material dhe përfundim. Duke përdorur materiale të buta, bluzat tona janë dizajnuar në opsione të thjeshta dhe të stampuara me zingjirë dhe kopësa. Sikurse të gjitha veshjet tona të larta për bebe të porsalindur, bluzat tona përshtaten me të gjitha rrobat tjera për të porsalindur - prej pantallonave dhe kominosheve të shkurtëra deri tek aksesorët që ndihmojnë prindërit t'i kombinojnë shumë lehtë.