FUSTANE DHE JUMPSUIT-e

FUSTANE DHE JUMPSUIT-e

Prej më të bukurëve deri te më të thjeshtët njëngjyrësh, koleksioni jonë i fustaneve për bebe të porsalindura sjellë veshjet e para më të ëmbla. Fustanet tona për vajza vijnë në disa lloje - xhakard dhe dantellë - dhe me dizajne, si ato me lule, kuadrate 'gingham', me vija dhe paterne. Kominoshet vijnë gjithashtu me shumëllojshmëri të dizajneve të përzgjedhura, me mbërthime të lehta me susta dhe kopësa. Kjo gamë e këndshme plotësohet nga linja jonë e çorapeve, getave, pulovrave dhe palltove për të porsalindura.