Të brendshme dhe pizhame

Veshje të Brendshme dhe Pizhame për Djem

Baziket e përditshme siç janë veshjet e brendshme dhe pizhamet duhet të jenë të buta dhe të lehta për t'u veshur dhe larë. Brekët, pantallonat, boksericët dhe maicat e brendshme janë të gjitha të përfshira në koleksionin tonë të krijuar me kujdes për të ofruar rehati. Kur është fjala te veshjet e gjumit, pizhamet tona vijnë të ndara ose në sete në mënyrë që të mund të kombinohen dhe përshtaten. Stampimet dhe motivet sjellin argëtim, ndërsa ato një-ngjyrëshe i mbajnë gjërat më të thjeshta.