JOGGING

Pantallona Vrapi për Vajza

Sikurse të gjitha esencialet tona për gadërobë të përditshme, pantallonat e vrapit janë të krijuara duke pasur rehatinë për të vegjlit gjithmonë në mendje. Dizajnet tona për vajza ofrojnë lehtësinë e pantallonave sportive dhe shije në stil. Të lehta për t'u veshur dhe shumë të buta, sikurse edhe hellanket e xhinset tona, këto do të bëhen të preferuara për përditshmëri.