JOGGING

Pantallona Vrapi për Djem

Pantallonat tona të vrapit për djem të vegjël dallohen për rehatinë dhe lehtësinë e tyre. Prej prerjeve sportive e të thjeshta, stampimeve, paterneve dhe strukturës së sipërfaqes, ofrojmë shumëllojshmëri të gjerë në stilin e trenerkave.