ZINXHIR METALIK ME DY PLLAKA Detaje

 

Argjend - 8435/411

Zinxhir metalik i kombinuar me pllaka. Mbërthesë me kapëse me sustë.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ZINXHIR METALIK ME DY PLLAKA të Zara-s
Pamje 2 nga ZINXHIR METALIK ME DY PLLAKA të Zara-s