XHAKETË IMITIM KAMOSHI COMFORT Detaje

 

E zezë - 8574/425

Xhaketë relaxed fit me kapuç të rregullueshëm. Me mëngë të gjata me mansheta me perçina. Detaje xhepi të madh në kraharor. Mbërthesë tek pjesa e përparme me perçina.

GJATËSIA E MODELIT: 189 CM

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHAKETË IMITIM KAMOSHI COMFORT të Zara-s
Pamje 2 nga XHAKETË IMITIM KAMOSHI COMFORT të Zara-s
Pamje 3 nga XHAKETË IMITIM KAMOSHI COMFORT të Zara-s
Pamje 4 nga XHAKETË IMITIM KAMOSHI COMFORT të Zara-s
Pamje 5 nga XHAKETË IMITIM KAMOSHI COMFORT të Zara-s
Pamje 6 nga XHAKETË IMITIM KAMOSHI COMFORT të Zara-s
Pamje 7 nga XHAKETË IMITIM KAMOSHI COMFORT të Zara-s