Sandale të argjendta


  • Sandale argjendi që bien në sy për femra

    Disponimi metalik i sezonës vazhdon edhe tek aksesorët në koleksionin tonë të ri online të sandaleve argjendi për femra. Me take të lartë,sheshta dhe me take të shkurtër 'kitten', zbuloni materialet me shkëlqim pasqyreje, imitimet e stampimeve krokodil 'croc' ose stilet klasike të lëkurës argjend të krisur. Aplikimet me imitim diamanti dhe zbukurimet me xhixha përmirësojnë më tej dukjen për sezonën festive. Zbuloni shumëllojshmërinë e sandaleve argjendi dhe trajtojini sikur këpucë të reja neutrale.