SHORTS XHINS HIGH RISE PALË E FIJEZUAR

Pantallona të shkurtra me shtrat të lartë me pesë xhepa. Efekt i dalëboje. Palë me finiturë pa tegel dhe me grisje. Mbërthim i përparmë me zinxhir dhe kopsë metalike.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

E kaltër e hapur | 1889/152

22,95 EUR

Zgjidh masën

  • 32
  • 34
  • 36
  • 38
  • 40
  • 42
  • 44
  • 46

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë