RRIP LËKURE ME PËRDORIM NGA TË DY ANËT Detaje

 

E zezë - 5919/405

Rrip lëkure me finiturë të gomuar. Mbërthesë me tokëz metalike dhe lak.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga RRIP LËKURE ME PËRDORIM NGA TË DY ANËT të Zara-s
Pamje 2 nga RRIP LËKURE ME PËRDORIM NGA TË DY ANËT të Zara-s