Të stampuara

  • Pulovëra me Stampime për Burra

    Stili i përditshëm e udhëheq shumëllojshmërinë në koleksionin tonë të pulovërave me stampime për burra, prej më të thjeshtave deri te më të sofistikuarat. Prej stampimeve më të qasshëm deri te stilet me thënie, opsionet e gardërobës sikur këto shfaqin shijen dhe temperamentin tuaj. Të gjerë 'oversized', me kapuç dhe me dizajne klasike, të gjithë janë kontribues të këtij koleksioni.