Xhaketa parka

Pallto me Kapuç Gëzofi për Burra

Palltot me Kapuç Gëzofi për Burra 'Parka' ngërthejnë klasiken me modernen. Të përjetshme për nga ndjeshmëria, ndërkaq theksi i tyre rebelues do të ju mbajë në frontin e dizajneve më të dëshirueshme, përderisa detalet tona moderne u shtojnë një kthesë bashkëkohore. Koleksioni jonë sjellë pallto me kapuç dhe pallto të mbushura që pështaten me stilin tuaj.

MUND T’JU INTERESOJË