Slim

    • Imazhi i produktit - 351 nga Zara
  • Xhinse të Ngushta për Burra

    Xhinse të ngushta 'slim fit' për të përmbushur dëshirën për siluetë moderne me qëndrim të butë. Xhinset e ngushta 'slim-fit' vinë në ngjyrë të zezë, blu dhe gri që të përshtaten me kërkesat tuaja dhe që të funksionojnë përgjatë tërë vitit, nga mëngjesi deri në darkë.

MUND T’JU INTERESOJË