Shih të gjitha

    Shih të gjitha

    Këmishat vijnë në shumë forma në koleksionin tonë për vajza. Prej këmishave me kopsa për shkollë dhe raste zyrtare deri te bluzat për ditë jozyrtare, në stile me mëngë të gjata dhe të shkurtëra, ato ofrojnë alternativë në këmisha, triko dhe veshje tjera të larta të tipit 'tradicionalja takon trendin'. Llojet me lule, vija dhe motive kompletojnë prurjet tona të cilat duken shumë bukur me të gjitha - prej fundeve, pantallonave të shkurtër, pantallonave dhe xhinseve.