Xhaketa

Pulovra për Vajza

Koleksioni jonë i pulovrave për vajza është shumë i butë dhe tërheqës. Kjo pjesëz e shumëllojshme e thurur është shumë e lehtë për t'u veshur dhe e shpejtë për t'u ndërruar falë kopsave dhe zingjirëve. Prej stileve me stampime dhe kapuç, pulovrat tonë përkujdesen për dukje të këndshme, lozonjare, dhe praktike dhe mund të vishen me çdo gjë, prej fustaneve, xhinseve e deri te veshjet njëpjesëshe për foshnje.