XHAKETË DENIM Detaje

 

E kaltër e hapur - 4365/071

Xhaketë me jakë me kapak përpara dhe me mëngë të gjata. Xhepa në pjesën e përparme të mëdhenj me kapak dhe anësorë. Mbërthesë pjesa e përparme me kopsa metalike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 95% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHAKETË DENIM të Zara-s
Pamje 2 nga XHAKETË DENIM të Zara-s
Pamje 3 nga XHAKETË DENIM të Zara-s
Pamje 4 nga XHAKETË DENIM të Zara-s
Pamje 5 nga XHAKETË DENIM të Zara-s
Pamje 6 nga XHAKETË DENIM të Zara-s
Pamje 7 nga XHAKETË DENIM të Zara-s
Pamje 8 nga XHAKETË DENIM të Zara-s
Pamje 9 nga XHAKETË DENIM të Zara-s
Pamje 10 nga XHAKETË DENIM të Zara-s