TUTA Detaje

 

Kaki - 0264/318

Tuta me bel të lartë me qemer elakstik të rregullueshëm me lidhëse. Xhepa anash. Finiturë me palë të përthyer.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga TUTA të Zara-s
Pamje 2 nga TUTA të Zara-s
Pamje 3 nga TUTA të Zara-s
Pamje 4 nga TUTA të Zara-s
Pamje 5 nga TUTA të Zara-s
Pamje 6 nga TUTA të Zara-s
Pamje 7 nga TUTA të Zara-s
Pamje 8 nga TUTA të Zara-s