TRUPORE ME FLUTURA ME QËNDISJE ZVICERANE

Trupore jakë e rrumbullakët dhe pa mëngë me finiturë me flutura me motive me qëndisje. Mbërthim në formë loti me kopsë në shpinë dhe susta poshtë.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

E bardhë e thyer | 6224/702

1.590 ALL-35%990 ALL

Zgjidh masën

  • 0-1 months (56 cm)
  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)

Shtoje në shportë