TOP ME RRIGA Detaje

 

E gjelbër - 3253/308

Top i shkurtër me jakë të rrumbullakët dhe tiranda të gjera.


JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 95% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh ngjyrën

2 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga TOP ME RRIGA të Zara-s
Pamje 2 nga TOP ME RRIGA të Zara-s
Pamje 3 nga TOP ME RRIGA të Zara-s
Pamje 4 nga TOP ME RRIGA të Zara-s
Pamje 5 nga TOP ME RRIGA të Zara-s