SHAPKA TË SHESHTA ME KAMOSH ME DY SHTRESA ME MAJË ME PRERJE KATRORE Detaje

 

Bezhë - 3530/510

Shapka të sheshta lëkure ngjyrë bezhë. Prerje kamosh me dy shtresa. Përfundon me majë katrore.

AIRFIT®. Taban teknik fleksibël shkume përbërë nga lateks, modeluar për të ofruar rehati më të madhe.

Lartësia e takës: 1,2 cm.

JOIN LIFE
Care for planet: Lëkurë e regjur duke përdorur praktika më të qëndrueshme.
Këto produkte janë prodhuar në fabrika të lëkurëve të çertifikuara Leather Working Group, duke përdorur energji të rinovueshme dhe teknologji që reduktojnë konsumin e ujit.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga SHAPKA TË SHESHTA ME KAMOSH ME DY SHTRESA ME MAJË ME PRERJE KATRORE të Zara-s
Pamje 2 nga SHAPKA TË SHESHTA ME KAMOSH ME DY SHTRESA ME MAJË ME PRERJE KATRORE të Zara-s
Pamje 3 nga SHAPKA TË SHESHTA ME KAMOSH ME DY SHTRESA ME MAJË ME PRERJE KATRORE të Zara-s
Pamje 4 nga SHAPKA TË SHESHTA ME KAMOSH ME DY SHTRESA ME MAJË ME PRERJE KATRORE të Zara-s
Pamje 5 nga SHAPKA TË SHESHTA ME KAMOSH ME DY SHTRESA ME MAJË ME PRERJE KATRORE të Zara-s
Pamje 6 nga SHAPKA TË SHESHTA ME KAMOSH ME DY SHTRESA ME MAJË ME PRERJE KATRORE të Zara-s
Pamje 7 nga SHAPKA TË SHESHTA ME KAMOSH ME DY SHTRESA ME MAJË ME PRERJE KATRORE të Zara-s