SHAPKA TË MBYLLURA PARA TAKA MESATARE STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH Detaje

 

Rozë - 3200/510

Shapka të mbyllura para ngjyrë rozë. Stampim me motive kafshësh në prerje. Takë mesatare e gjerë e veshur. Përfundon me majë.

AIRFIT®. Taban teknik fleksibël shkume përbërë nga lateks, modeluar për të ofruar rehati më të madhe.

Lartësia e takës 6.8 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga SHAPKA TË MBYLLURA PARA TAKA MESATARE STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH të Zara-s
Pamje 2 nga SHAPKA TË MBYLLURA PARA TAKA MESATARE STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH të Zara-s
Pamje 3 nga SHAPKA TË MBYLLURA PARA TAKA MESATARE STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH të Zara-s
Pamje 4 nga SHAPKA TË MBYLLURA PARA TAKA MESATARE STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH të Zara-s
Pamje 5 nga SHAPKA TË MBYLLURA PARA TAKA MESATARE STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH të Zara-s
Pamje 6 nga SHAPKA TË MBYLLURA PARA TAKA MESATARE STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH të Zara-s
Pamje 7 nga SHAPKA TË MBYLLURA PARA TAKA MESATARE STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH të Zara-s