SHAPKA ME TAKA MESATARE ME MAJË KATRORE Detaje

 

Blu - 3214/510

Shapka me taka ngjyrë blu. Prerje përpara katrore. Takë mesatare e veshur. Përfundon me majë katrore.

Lartësia e takës 6 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga SHAPKA ME TAKA MESATARE ME MAJË KATRORE të Zara-s
Pamje 2 nga SHAPKA ME TAKA MESATARE ME MAJË KATRORE të Zara-s
Pamje 3 nga SHAPKA ME TAKA MESATARE ME MAJË KATRORE të Zara-s
Pamje 4 nga SHAPKA ME TAKA MESATARE ME MAJË KATRORE të Zara-s
Pamje 5 nga SHAPKA ME TAKA MESATARE ME MAJË KATRORE të Zara-s
Pamje 6 nga SHAPKA ME TAKA MESATARE ME MAJË KATRORE të Zara-s
Pamje 7 nga SHAPKA ME TAKA MESATARE ME MAJË KATRORE të Zara-s