SANDALE TË SHESHTA LËKURE ME TEGELA Detaje

 

E bardhë e papërpunuar - 1604/510

Sandale të sheshta lëkure të disponueshme në disa ngjyra: të zeza dhe të papërpunuara. Prerje lëkure me tegel. Dy rripa të gjerë kryq në pjesën e përparme. Përfundon me majë katrore. Takë katrore.

Lartësia e shollës 1.5 cm.

JOIN LIFE
Care for planet: Lëkurë e regjur duke përdorur praktika më të qëndrueshme.
Këto produkte janë prodhuar në fabrika të lëkurëve të çertifikuara Leather Working Group, duke përdorur energji të rinovueshme dhe teknologji që reduktojnë konsumin e ujit.

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga SANDALE TË SHESHTA LËKURE ME TEGELA të Zara-s
Pamje 2 nga SANDALE TË SHESHTA LËKURE ME TEGELA të Zara-s
Pamje 3 nga SANDALE TË SHESHTA LËKURE ME TEGELA të Zara-s
Pamje 4 nga SANDALE TË SHESHTA LËKURE ME TEGELA të Zara-s
Pamje 5 nga SANDALE TË SHESHTA LËKURE ME TEGELA të Zara-s
Pamje 6 nga SANDALE TË SHESHTA LËKURE ME TEGELA të Zara-s