SANDALE TË SHESHTA LËKURË ME FJONGO Detaje

 

Portokalli Tjegull - 2616/510

Sandale të sheshta lëkurë ngjyrë tjegull. Prerje lëkure me detaj me fjongo. Me majë dhe takë katrore.

Lartësia e shollës 1 cm.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga SANDALE TË SHESHTA LËKURË ME FJONGO të Zara-s
Pamje 2 nga SANDALE TË SHESHTA LËKURË ME FJONGO të Zara-s
Pamje 3 nga SANDALE TË SHESHTA LËKURË ME FJONGO të Zara-s
Pamje 4 nga SANDALE TË SHESHTA LËKURË ME FJONGO të Zara-s
Pamje 5 nga SANDALE TË SHESHTA LËKURË ME FJONGO të Zara-s
Pamje 6 nga SANDALE TË SHESHTA LËKURË ME FJONGO të Zara-s