SANDALE ME TAKA LËKURË ME PERÇINA Detaje

 

E zezë - 1308/510

Sandale me takë lëkure ngjyrë e zezë. Prerje lëkure. Rripa në pjesën e përparme me pozicion për gishtin. Rripa të kryqëzuar në kurrizin e këmbës. Detaje me perçina. Taka mesatare të gjera. Përfundon me majë katrore. Mbërthesë me tokëz me rrip të mbështjellë rreth kyçit të këmbës me detaje me perçina.

Lartësia e takës: 4,7 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga SANDALE ME TAKA LËKURË ME PERÇINA të Zara-s
Pamje 2 nga SANDALE ME TAKA LËKURË ME PERÇINA të Zara-s
Pamje 3 nga SANDALE ME TAKA LËKURË ME PERÇINA të Zara-s
Pamje 4 nga SANDALE ME TAKA LËKURË ME PERÇINA të Zara-s
Pamje 5 nga SANDALE ME TAKA LËKURË ME PERÇINA të Zara-s
Pamje 6 nga SANDALE ME TAKA LËKURË ME PERÇINA të Zara-s