SANDALE ME TAKË ORTOPEDIKE ME SHPARTË ME LIDHJE Detaje

 

Shumëngjyrëshe - 2350/510

Sandale ortopedike me kombinim ngjyrash. Prerje tip këpucë me shpartë të hapura në thembër. Rrip në anën e pasme. Detaje me tegel të theksuar në kontur. Majë me prerje katrore me kontrast ngjyrash. Sandale me takë ortopedike me shpartë me platformë. Mbërthesë që lidhet rreth kyçit të këmbës.

Lartësia e takës ortopedike 10.8 cm.

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 25% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga SANDALE ME TAKË ORTOPEDIKE ME SHPARTË ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 2 nga SANDALE ME TAKË ORTOPEDIKE ME SHPARTË ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 3 nga SANDALE ME TAKË ORTOPEDIKE ME SHPARTË ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 4 nga SANDALE ME TAKË ORTOPEDIKE ME SHPARTË ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 5 nga SANDALE ME TAKË ORTOPEDIKE ME SHPARTË ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 6 nga SANDALE ME TAKË ORTOPEDIKE ME SHPARTË ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 7 nga SANDALE ME TAKË ORTOPEDIKE ME SHPARTË ME LIDHJE të Zara-s