SANDALE MATERIAL PLASTIK ME DIZENJO LEOPARDI Detaje

 

Leopard - 2310/510

Sandale me taka ngjyrë leopardi. Prerje me vinil me dizenjo. Rripa në kurrizin e këmbës. Rrip në pjesën e përparme. Dizenjo në taban me kombinim materialesh. Takë e sheshtë drejtkëndore metakriliku efekt i sfumuar.

Lartësia e takës 10 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga SANDALE MATERIAL PLASTIK ME DIZENJO LEOPARDI të Zara-s
Pamje 2 nga SANDALE MATERIAL PLASTIK ME DIZENJO LEOPARDI të Zara-s
Pamje 3 nga SANDALE MATERIAL PLASTIK ME DIZENJO LEOPARDI të Zara-s
Pamje 4 nga SANDALE MATERIAL PLASTIK ME DIZENJO LEOPARDI të Zara-s
Pamje 5 nga SANDALE MATERIAL PLASTIK ME DIZENJO LEOPARDI të Zara-s