RRIP I SHKURTËR LËKURE RRETH KYÇIT Detaje

 

Kafe - 1318/510

Rrip i shkurtër lëkure i disponueshëm në disa ngjyra: e zezë dhe ngjyrë lëkure. Prerje në lëkurë. Rrip në pjesën e përparme. Byzylyk i gjerë i këmbës. Rrip me astar copë jute. Shollë e dhëmbëzuar. Mbyllje me togëz metalike maksi tek kyçi i këmbës.

Lartësia e rripit 5 cm.

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga RRIP I SHKURTËR LËKURE RRETH KYÇIT të Zara-s
Pamje 2 nga RRIP I SHKURTËR LËKURE RRETH KYÇIT të Zara-s
Pamje 3 nga RRIP I SHKURTËR LËKURE RRETH KYÇIT të Zara-s
Pamje 4 nga RRIP I SHKURTËR LËKURE RRETH KYÇIT të Zara-s
Pamje 5 nga RRIP I SHKURTËR LËKURE RRETH KYÇIT të Zara-s
Pamje 6 nga RRIP I SHKURTËR LËKURE RRETH KYÇIT të Zara-s