PULOVËR MËNGË ME KONTRAST Detaje

 

E zezë - 5584/416

Pulovër me jakë të rrumbullakët. Mëngë të gjata me aplikim me qëndisje me fiston me finiturë elastike me flutura.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PULOVËR MËNGË ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 2 nga PULOVËR MËNGË ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 3 nga PULOVËR MËNGË ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 4 nga PULOVËR MËNGË ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 5 nga PULOVËR MËNGË ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 6 nga PULOVËR MËNGË ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 7 nga PULOVËR MËNGË ME KONTRAST të Zara-s