PALLTO STOFI

Pallto me jakë me kapakë dhe mëngë të gjata. Mbërthim me kopsa përpara. Xhepa tip pllakë përpara. Pëlhurë me cilësi speciale të butë.

4.590 ALL2.590 ALL-40%

Ngjyra Gur | 1255/729

Zgjidh masën

  • 6 years (116 cm)
  • 7 years (122 cm)
  • 8 years (128 cm)
  • 9 years (134 cm)
  • 10 years (140 cm)
  • 11-12 years (152 cm)
  • 13-14 years (164 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë