PALIÇETA TË THURURA ME PËRZIERJE LESHI

2.590 ALL

Paliçeta me thurje me përzierje me jakë të drejtë dhe tiranda të kryqëzuara në shpinë me mbërthim me kopsa përpara. Xhep kanguri në pjesën e përparme. Palë me mansheta fundore.

Natyral | 5536/514

Zgjidh masën

  • 0-1 months (56 cm)
  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë