PAKO TRUPORE DHE PALIÇETA OPENWORK

Pako me trupore me jakë të kryqëzuar dhe mëngë të gjata. Mbërthim me perçina në pjesën e përparme dhe të poshtme. Paliçeta me qemer elastik. Motive me thurje me vrima.
Kjo pako është e pandashme, duhet të kthehet e plotë.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

Ngjyrë natyrale | 4174/500

1.790 ALL

Zgjidh masën

  • 0-1 months (56 cm)
  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë