MULE TË SHESHTA LËKURË GËRSHETA XHUFKA Detaje

 

Ngjyrë rëre - 1507/510

Mule të sheshta lëkure ngjyrë rëre. Prerje me gërsheta lëkure. Detaje xhufkash në pjesën e përparme.

AIRFIT®. Taban teknik fleksibël shkume përbërë nga lateks, modeluar për të ofruar rehati më të madhe.

Lartësia e takës 2.1 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga MULE TË SHESHTA LËKURË GËRSHETA XHUFKA të Zara-s
Pamje 2 nga MULE TË SHESHTA LËKURË GËRSHETA XHUFKA të Zara-s
Pamje 3 nga MULE TË SHESHTA LËKURË GËRSHETA XHUFKA të Zara-s
Pamje 4 nga MULE TË SHESHTA LËKURË GËRSHETA XHUFKA të Zara-s
Pamje 5 nga MULE TË SHESHTA LËKURË GËRSHETA XHUFKA të Zara-s
Pamje 6 nga MULE TË SHESHTA LËKURË GËRSHETA XHUFKA të Zara-s
Pamje 7 nga MULE TË SHESHTA LËKURË GËRSHETA XHUFKA të Zara-s