KËMISHË XHINS BAZIKE

Këmishë xhins me jakë me kapakë dhe mëngë të gjata. Mbërthim me perçina para dhe xhep tip pllakë në kraharor. Detaj me tegel dekorativ me kontrast.

1.290 ALL

Ngjyra Gri | 8574/500

Zgjidh masën

  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë