KËMISHË PUPLIN ME XHEPA Detaje

 

E gjelbër molle - 4661/004

Këmishë me jakë me kapak përpara me mëngë të gjata të mbyllura në fund me detaje me të çarë. Xhepa të mëdhenj me kapak përpara. Detaje pensash. Mbyllje në pjesën e përparme me kopsa të fshehura nën kapak.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 65% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËMISHË PUPLIN ME XHEPA të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË PUPLIN ME XHEPA të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË PUPLIN ME XHEPA të Zara-s
Pamje 4 nga KËMISHË PUPLIN ME XHEPA të Zara-s
Pamje 5 nga KËMISHË PUPLIN ME XHEPA të Zara-s
Pamje 6 nga KËMISHË PUPLIN ME XHEPA të Zara-s
Pamje 7 nga KËMISHË PUPLIN ME XHEPA të Zara-s