KËMISHË OVERSIZE PUPLIN Detaje

 

Rozë e zbehtë - 3067/045

Këmishë e gjerë me jakë me kapak përpara me mëngë të gjata me mansheta. Xhep i jashtëm në pjesën e sipërme. Detaje e çarë mbrapa. Mbyllje në pjesën e përparme me kopsa të fshehura nën kapak.


GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËMISHË OVERSIZE PUPLIN të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË OVERSIZE PUPLIN të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË OVERSIZE PUPLIN të Zara-s
Pamje 4 nga KËMISHË OVERSIZE PUPLIN të Zara-s
Pamje 5 nga KËMISHË OVERSIZE PUPLIN të Zara-s
Pamje 6 nga KËMISHË OVERSIZE PUPLIN të Zara-s
Pamje 7 nga KËMISHË OVERSIZE PUPLIN të Zara-s
Pamje 8 nga KËMISHË OVERSIZE PUPLIN të Zara-s