KËMISHË ME MBUSHJE E KOMBINUAR

Këmishë me mbushje me jakë me kapakë dhe mëngë të gjata. Mbërthim me kopsa përpara. Xhepa të përparmë dhe të kombinuar në kraharor me mbërthim me zinxhir.

2.390 ALL

Ngjyra Gri e errët | 8574/512

Zgjidh masën

  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë