JELEK ME MBYSHJE PUFFY ME TOKËZ

Jelek me mbushje tip puffy me jakë të ngritur. Mbërthim me perçina të fshehura përpara dhe tokëz të rregullueshme. Xhepa në pjesën e përparme.

3.490 ALL

Ngjyra Ngjyrë natyrale | 1255/601

Zgjidh masën

  • 6-7 years (120 cm)
  • 8-9 years (130 cm)
  • 9-10 years (140 cm)
  • 11-12 years (152 cm)
  • 13-14 years (164 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë