JEANS Z1975 MOM FIT

Xhinse me shtrat të lartë me pesë xhepa. Mbërthim i përparmë me zinxhir dhe kopsë metalike.

3.490 ALL

Ngjyra E kaltër e mesme | 7223/021

Zgjidh masën

  • 32
  • 34
  • 36
  • 38
  • 40
  • 42
  • 44
  • 46
Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë