FUSTAN TYL ME FLUTURA Detaje

 

Rozë e lehtë - 5039/311

Fustan i shkurtër me jakë të drejtë dhe tiranda të holla. Detaje me flutura. Astar i brendshëm.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN TYL ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN TYL ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN TYL ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN TYL ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN TYL ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN TYL ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN TYL ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN TYL ME FLUTURA të Zara-s