FUSTAN ME RRUDHA Detaje

 

Të stampuara - 4424/307

Fustan i derdhur me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtra. Detaj rrudhash.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 9 nga FUSTAN ME RRUDHA të Zara-s