FUSTAN FINITURË SATENI Detaje

 

Kaki - 5644/421

Fustan i shkurtër me jakë V dhe tiranda të holla.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN FINITURË SATENI të Zara-s