FUSTAM ME STAMPIM ©DISNEY Detaje

 

Shumëngjyrëshe - 0085/314

Fustan i shkurtër me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtra. Detaje stampimi me personazhe ©DISNEY.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 75% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAM ME STAMPIM ©DISNEY të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAM ME STAMPIM ©DISNEY të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAM ME STAMPIM ©DISNEY të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAM ME STAMPIM ©DISNEY të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAM ME STAMPIM ©DISNEY të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAM ME STAMPIM ©DISNEY të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAM ME STAMPIM ©DISNEY të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAM ME STAMPIM ©DISNEY të Zara-s