Çanta të kuqe

  • Çanta të kuqe të spikatura për femra

    Prej dukjes 'vintixh' të kamoshit ngjyrë kuqe të mbyllur deri te lëkura me lustër të shkëlqyer, koleksioni jonë i ri online i çantave të kuqe për femra është përplot materiale të reja me shumë ndikim. Format e aksesorëve kyç të sezonës dallohen edhe më shumë kur janë në ngjyrë të kuqe; çantat e krahut 'baguette' të viteve të 90-ta duken retro në të kuqe të ndezur, ndërsa çantat e vogla kuti të viteve të 50-ta përmbajnë gur të çmuar rubini dhe xhixha të përshtatshme për kohëra festive.

MUND T’JU INTERESOJË