BLUZË ME LIDHJE Detaje

 

Vjollcë - 0264/316

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtëra. Detaje me lidhje nga e njëjta pëlhurë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: EcoVeroTMViscose.
EcoVeroTM është çertifikuar nga EU Ecolabel dhe plotëson standardet më të larta mjedisore të Bashkimit Evropian që nga lënda e parë deri në prodhimin e saj, duke na ndihmuar të kujdesemi për mjedisin.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZË ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 9 nga BLUZË ME LIDHJE të Zara-s