BLUZË JAKË BEBE Detaje

 

I bardhë - 4174/302

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtëra. Detaj jake kombinuar me një ngjyrë. Mbërthesë mbapa me të çarë dhe kopsë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË JAKË BEBE të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË JAKË BEBE të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË JAKË BEBE të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË JAKË BEBE të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË JAKË BEBE të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË JAKË BEBE të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË JAKË BEBE të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZË JAKË BEBE të Zara-s