BLUZË E KOMBINUAR ME PALA Detaje

 

I bardhë - 4174/322

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtëra. Palë e kombinuar me një ngjyrë me finiturë me flutura.


JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË E KOMBINUAR ME PALA të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË E KOMBINUAR ME PALA të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË E KOMBINUAR ME PALA të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË E KOMBINUAR ME PALA të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË E KOMBINUAR ME PALA të Zara-s